Fout
  • Het template voor deze weergave is niet beschikbaar. Neem contact op met de websitebeheerder.

ibc-containers

De IBC containers van UCON, de industriële standaards

Het begrip voor uw veilige logistieke verpakking als "Intermediate Bulk Container "  Ingezet voor internationaal vervoer over de openbare weg én als interne voorraad en opslag.  Sinds begin van industriële revolutie levert UCON haar IBC container aan alle gebruikers binnen de chemie.  Daarbij sluiten IBC's perfect aan bij klanten waar duurzaamheid en veiligheid bovenaan de wensenlijst staan. Kwaliteit borging staat voorop, in het ontwerp en de productie en certificering.  De container heeft een robuuste constructie en is vervaardigd uit hoogwaardige staal soorten zoals RVS. Niet voor niets is UCON betrokken bij Europese ADR-normen.

Kenmerken IBC container

  • Standaard seriebouw, maatwerk mogelijk, biedt u onze gunstige prijs-kwaliteitsverhouding
  • Bestand tegen overdruk voor het gemakkelijk ledigen en duurzaam bewaren van producten
  • Ideale geometrie van uitloopbodem voor optimale restlediging en gemakkelijk kunnen reinigen
  • Geïntegreerde constructie robuust voor veilig hijsen, stapelen en heffen bij logistiek verplaatsingen

IBC geschikt voor diverse productieprocessen

Naast de standaard opties is de IBC container uit te rusten met verschillende specifieke appendages.  Zo is de container leverbaar met diverse kleppen, snelkoppelingen, niveaumeting of roerwerksysteem. Ook met een doorlopend palletframe geschikt voor rollenbanen en (semi)automatische warehouse. Graag geven wij u advies over de best passende configuratie.

Uw IBC container koopt u bij CONSENSYS

Consensys staat als leverancier van UCON containers in Nederland en België voor u klaar. Naast de IBC's biedt ons brede container programma vele andere varianten voor vaste-, en vloeistoffen. Wij kenmerken ons door kennis van en ervaring met verschillende productieprocessen in de industrie zoals diervoeders, voedingsmiddelen, pharmacie, petrochemie, mineralen/kunststoffen. Kennis die wij inzetten om het u beste advies te geven